Open vacancies

Open vacancies are listed below (you also find them from the pages https://www.valtiolle.fi/en-US). If the list is empty, there are no open vacancies.

Meteorologi (jatkohaku)

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta meteorologia ylläpitämään ja kehittämään päivittäisiä toimintojamme!

Sää- ja turvallisuuskeskus hakee meteorologia vakituiseen virkaan Kuopion lento- ja sotilassääpalvelu -ryhmään. Tehtävän toimenkuvaan kuuluvat sekä päivystävän meteorologin työt lento- ja sotilassääpalvelussa että tutkimus- ja kehitystehtävät.

Päivystävän meteorologin pääasiallinen tehtävä Kuopion lento- ja sotilassäässä on Puolustusvoimille annettava sääpalvelu. Lisäksi tuotetaan muun ilmailun sääpalvelua ennusteineen ja varoituksineen. Asiakaspalvelukielinä ovat suomi ja englanti. Päivystävän meteorologin työ on jakso- eli vuorotyötä (ma-pe, 04-18). Työ on ajoittain kiireistä ja edellyttää siten hyvää stressinsietokykyä ja sopeutumista vuorotyöhön.

Mahdolliset tutkimus- tai kehitystehtävät voivat liittyä mm. Itä-Suomen ilmatieteellisen tutkimuskeskuksen, Meteorologisen tutkimuksen tai Palvelukehityksen hankkeisiin (esimerkiksi ilmailun sääpalvelujen kehittämishankkeisiin).

Apply job

Open applications

We use open applications sometimes in shorter fixed-term jobs and vacancies. You can submit your free-form application on valtiolle.fi pages.

Privacy notice for the register