Open vacancies

Open vacancies are listed below (you also find them from the pages https://www.valtiolle.fi/en-US). If the list is empty, there are no open vacancies.

 

 

Meriasiantuntija

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta meriasiantuntijaa tuottamaan ja kehittämään päivittäisiä palvelujamme!

Sää- ja turvallisuuskeskus hakee meriasiantuntijaa vakituiseen virkaan Meripalvelut-ryhmään Helsingin toimipisteeseen. Meriasiantuntijan tehtävänkuvaan kuuluvat päivystystyöt Meripalveluissa sekä projekti- ja kehitystyöt.

Sää- ja turvallisuuskeskus vastaa yhteiskunnan turvallisuutta tukevista sää- ja meripalveluista. Meripalvelut-ryhmän pääasiallinen tehtävä on tuottaa ja jakaa operatiivista tietoa merestä sekä tuottaa meriturvallisuutta edistäviä tai kaupallisia palveluja. Palveluista keskeisiä ovat jääpalvelu, aallokko- ja vedenkorkeuspalvelu sekä merelliset varoitukset. Palvelut tuotetaan pääsääntöisesti virka-aikaan, ja niihin sisältyy asiakaspalvelua. Projekti- ja kehitystehtävät sisältävät työskentelyä ulkopuolisen rahoituksen projekteissa sekä Meripalveluiden sisäistä palvelu-, menetelmä- ja tuotekehitystä.

Apply job

Open applications

We use open applications sometimes in shorter fixed-term jobs and vacancies. You can submit your free-form application on valtiolle.fi pages.

Data protection description for the register